Gulvfladen på et trægulv er vigtig for det visuelle men også for holdbarheden.

Gulvfladen på et trægulv er vigtig for det visuelle men også for holdbarheden. Trænger dit trægulv til en nyrenoveret gulvoverflade? Så se med her! Ethvert trægulv har en gulvflade som kan opfriskes og blive smuk som ny. Overfladens brug har indflydelse på slitagen og med hvilke midler der skal rengøres. I langt de flest boliger er gulvfladerne meget synlige og dermed også de vigtigste flader. Især i salgsøjemed er det en god idé med nyafslebne trægulve, og de fleste ejendomsmæglere anbefaler hvid lud eller hvid olie til gulvoverfladen. Lyse gulve er smukke og passer fint ind i de fleste hjem hvor der er lyse vægge samt danske interiør, design og kunst. 

Gulvpaneler

I forbindelse med gulvrenogeringer benyttes lejligheden ofte også til at behandle:

• Trappetrin
• Dørtrin
• Gulvpaneler
• Vindueskarme
• Bordplader

Det giver en bedre helhed og finish når gulvpaneler, dørtrin og trappetrin afslibes og behandles samtidig med gulvet. Og netop helheden giver et præsentabelt gulv som familien kan være bekandt.

Billig gulvafslibning priser

Prisen på afslibning af gulvpaneler er forholdsvis høj i forhold til afslibning af planke- og parketgulve, hvilket skyldes arbejdets karakter. Det er håndarbejde og forholdsvis tidskrævende at afslibe gulvpaneler og trappetrin, hvilket naturligvis afspejler sig i prisen. Muligheden for maling af dørpaneler og gulvpaneler er også tilstede, hvor man kan nøjes med en afrensning eller let afslibning. Ønskes derimod den naturlige træfarve? så er en afslibning og overfladebehandling nødvendig. Og her er der forskellie muligheder med voks, sæbe olie eller naturlud. 

Om forfatteren

John_petersen

Gulvafslibning Businessman 

website:http://billiggulvafslibning.dk/

email: john.p.maaske@live.dk

phone:30 96 03 00