Breaking Dawn Part 2

Breaking Dawn Part 2

Twilight serien er skrevet af Stephenie Meyer og består i alt af de 6 bøger:

 

  • Twilight
  • New Moon
  • Eclipse
  • Breaking Dawn
  • The Short Second Life of Bree Tanner
  • Midnight Sun

Alle bøgerne er blevet oversat til mere end 42 forskellige sprog, og sælger stadig i millioner af eksemplarer. En stor grund til Twilights succes er uden tvivl at de første fire bøger er blevet forvandlet til det store lærred. Hollywood har virkelig fundet ud af, at der er utrolig mange penge at hente i bogbranchen hvis den bliver "oversat" til film på den helt rigtige måde. Tag bare Harry Potter som er blevet til et kæmpe fænomen, og en stor del af succes er uden tvivl på grund af filmene - Det at få sat ansigter og billeder på scener og figurer har meget at sige.

 

Den sidste Twilight bog Breaking Dawn er blevet delt i to spille film. Akkurat ligesom den sidste Harry Potter film - Breaking Dawn Part 1 og Breaking Dawn Part 2.

Breaking Dawn Part 2 informationer

Hvad med Breaking Dawn Part 2? Breaking Dawn Part 1 solgt for langt mere end nogle af de tidligere Twilight film. I alt har Twilight filmene tjent over 1,5 milliarder kroner, og har angiveligt kun kostet 300 millioner kr. at lave. Det er en forskel der vil noget!

 

Breaking Dawn Part 2 blev filmet samtidig med den første del, og derfor skal man ikke forvente helt nye tiltag indenfor teknologi. Uden tvivl at Summit Entertainment finpudser de sidste detaljer op til premieren i november, men så er det også kun det.

 

Breaking Dawn Part 2 er den sidste film hos Twilight Sagaen. Hollywood har fundet ud af hvor der kan tjenes penge - Nemlig på bogseriene.

Om forfatteren

Lordsasa