Tag Styringen Over Din Mobilregning Med Taletid

Med taletid til mobilen undgår du ubehagelige regninger. Er du vandt til det at telefoniregningen viste sig at være en del større end forventet? Er dette tilfældet er taletid et ting du seriøst kan tænke over. Sandsynligheden er at det kunne spare dig en del i forhold til et almindeligt mobil abonnement. Taletid til mobilen virker på en sådan måde at du indsætter et beløb til 1 abonnements saldo, som du herefter kan bruge løs af. I det øjeblik der ikke findes flere minutter på saldoen kan du ej tale mere, hvorfor du må sætte flere penge ind eller drosle ned på snakken. Herved får du fuld styring over dit mobilforbrug.

Hagen er selvfølgelig at du kan risikere at opbruge din taletid på et uheldigt tidspunkt. Tilgengæld kan du til enhver tid logge ind på din konto og sætte nye minutter ind inden du løber tør.

Du kan naturligvis også overveje at anskaffe dig taletidskort, men disse er ofte dyre.

Fri SMS er også et populært mobil tilbud. Her kan du SMS’se lige så meget du har lyst til for en fast pris. Dette giver dig fuld styr over dit forbrug mht. SMS og du kan så i højere grad at kommunikere via SMS for at reducere omkostningerne. Dette tilbud kan du få hos hovedparten af mobil selskaber. Det behøver derfor ikke være en slem forskrækkelse at få din mobilopkrævning med den rigtige mobil telefoni ordning. Du kan sagtens uden de helt store anstrengelser tage styringen over dit forbrug. Det er heller ikke normalt med månedlige abonnementsgebyrer når du benytter taletid, hertil betaler du blot for dit forbrug.

Om forfatteren

Stig er ekspert på mobiltelefoni og mobilløsninger.